top of page

Uw dak is in goede handen bij GVT Daksystemen in Deurne (provincie Antwerpen)

Als specialisten in het leggen van EPDM op platte daken, beschikken wij over alle technische middelen om alle dakvormen en oppervlakten zonder naden te bedekken. Hiervoor voeren wij driedimensionale opmetingen uit op uw dak. Het EPDM-product wordt in één geheel gemaakt en op het dak bevestigd. Schouwen, hoeken en op kanten rond dakkoepels worden in één moeite mee bedekt en dit altijd volledig naadloos.

Voor deze toepassing werken wij met EPDM van Prelasti. Dit materiaal is 400 procent rekbaar en uv-bestendig. Het weerstaat de meest extreme weersomstandigheden. Resultaat? U maakt zich nooit nog zorgen over de stevigheid van uw plat dak. Bij deze werken plaatsen wij eveneens alle vormen van dakkoepels of lichtstraten.

GVT Daksystemen plaatst platte daken bij zowel particulieren als in de industriebouw. We beschikken over alle technische bevestigingssystemen. Als andere optie brengen wij met evenveel vakkennis ook roofing aan op platte daken.Een gesprek met onze vakman om uw project te bekijken? Geen probleem.

Surf naar de contactpagina en contacteer ons

bottom of page